3 Android-kodinparannussovellusta, joita tarvitset juuri nyt!

0
16

Milloin viimeksi likaanit kätesi todella haastavan kodin parannusprojektin kanssa? Miljoonat kodinomistajat tekevät parhaansa joka vuosi lisätäkseen taloonsa tai asuntoonsa hieman arvoa. Mutta harvoin he saavuttavat tämän tavoitteen, itse asiassa yleensä päinvastoin. Aivan kuten suuri kodin parannus voi parantaa kotisi arvoa ja myyntikelpoisuutta, todella huonosti toteutettu voi viedä jotain merkittävää pois. Niin monet meistä vain ryntäävät pää edellä eivätkä suunnittele koko projektia yksityiskohtaisesti. Nämä raitistavat ajatukset mielessä pitäen puhutaan muutamasta upeasta tavasta, joilla voit varmistaa, että seuraava tee-se-itse-retkisi on menestyneempi kuin edellinen. Olemme hankkineet 3 mahtavaa Android-sovellusta, jotka lupaavat jättää kotisi paljon paremmassa kunnossa kuin silloin, kun avasit työkalulaatikon vihassa.

Kätevät Sidetop-ohjelmiston rakennuslaskimet –

Okei, saamme DIY-sovellusesityksen pyörimään hyvin ja todella tämän Sidetop Softwaren upean tarjouksen avulla. Saatat ajatella, että tämän tyyppisen sovelluksen pitäisi olla ilmaista, mutta et todellakaan menetä pointtia jonkin verran. Koska pieni hintalappu tässä ei ole mitään verrattuna rahaan, jonka säästät, kun olet ladannut tämän pahan pojan. Ajattele vain jotakin kodin remontin osa-aluetta, ja tällä sovelluksella on laskin valmiina jaettavaksi. Hankalat pienet mittaustyöt, kuten portaiden kaiteet, on otettu hyvin huomioon, eikä sinun tarvitse enää koskaan arvailla mittojasi. Kylpyhuoneen laattojen asettelut ovat kaikki täällä ja sisäänrakennettu grafiikka viimeistelee koko asian todellakin melko kauniisti!

Omat mitat ja mitat mobiiliohjelmistolla –

Jos ensimmäinen käyttökerta ei puhaltanut sukat pois, tämä tekee varmasti tempun. Koska My Measures & Dimensions -ohjelmassa on kyse siitä, että nämä tiedot saadaan oikein, ensimmäistä kertaa ja joka kerta! Otat vain kuvan kohdehuoneesta tai -alueesta Android-älypuhelimella ja lisäät sen jälkeen kaikki hankalat kulmat ja mittaukset. Tämä päihittää muutaman luonnoksen kirjoittamisen, ja urakoitsijasi ei enää koskaan valita. Voit yksinkertaisesti lähettää valmiin artikkelin tekstiviestillä tai sähköpostitse, ja kaikki keisarilliset tai metriset mitat ovat tuettuja. Kokeile vain tätä vauvaa seuraavaan DIY-projektiisi ja ihmettelet, kuinka olet koskaan pärjännyt ilman!

Tee-se-itse-remodel-kustannuslaskuri –

Viimeinen Android-kodinparannussovelluksemme on toinen todellinen vyö, ja se varmasti auttaa sinua budjetoimaan projektisi. Käyttämällä sisäänrakennettua algoritmia ja lisäämällä omat mitat ja tilavuudet seokseen, voit pian laskea tarkasti, kuinka paljon materiaalisi ja työsi todennäköisesti maksavat. Decking Edmonton -fanit rakastavat tapaa, jolla voit välttää kiusalliset ylikulutukset varikolla, emmekä voi suositella tätä sovellusta tarpeeksi!

3 tapaa tee-se-itse täydellisyyteen!

Mutta älä luota sanaamme, kokeile kaikkia kolmea ja ilmoita, kun olet valmis!

Comments are closed.