3 Android-sovellusta, jotka jokaisen puutarhanhoidon harrastajan tulee tietää

0
23

Onko puutarhanhoito yksi lempiharrastuksistasi? Tarvitsetko ohjeita oman kasvimaasi viljelyyn? Haluatko ideoita puutarhan maisemointiin? Jos kyllä, olet onnekas – alla on listattu kolme mahtavaa Android-sovellusta, jotka antavat sinulle kaiken inspiraation, ideat ja tiedot, joita tarvitset unelmiesi puutarhan luomiseen.
Vihannespuutarhanhoitoopas
Puutarhanhoidossa uusin trendi on oman ruoan kasvattaminen! Oikein; jopa joidenkin Hollywoodin huippujulkkisten kanssa luomuviljely on ollut viimeisin asia! Sitä paitsi, mikä voi olla parempaa kuin vastapoimittujen kotimaisten vihannesten käyttäminen aterioissa? Kotitekoiset kasvikset ylittävät paljon paikallisesta ruokakaupasta ostamiesi vihannesten laadun. Vihannespuutarhanhoitoopas on uskomaton sovellus, joka antaa sinulle tietoa kaikesta ja kaikesta, mitä olet koskaan halunnut tietää oman puutarhasi viljelemisestä, joka on täynnä ravitsevia kasviksia! Tämä sovellus on kuin raamattu vihannespuutarhanhoidosta, aina tarvittavista työkaluista kertomisesta, kasvien hoito- ja hoitoohjeiden antamisesta vihannesten purkimiseen ja säilöntään liittyviin tietoihin sekä kausitietoihin.
Houzz-sisustusideoita
Jos etsit inspiraation lähdettä, joka auttaa sinua suunnittelemaan puutarhan, josta olet aina haaveillut, älä etsi kauempaa kuin tämä eeppinen sovellus. Kun tämä sovellus on rinnallasi, et etsi mistään muualta parhaita ideoita ja inspiraatiota puutarhasuunnitteluun ja maisemaan. Houzz on täysimittainen sovellus, joka on suunniteltu antamaan sinulle ideoita sisustussuunnitteluun, ja sillä ei ole pulaa inspiraatiosta. Sovellus on täynnä yli 100 000 upeaa korkearesoluutioista kuvaa, jotka saavat luovuutesi vauhtiin. Halusitpa sitten suunnitella puutarhaasi luonnonmukaisen maiseman, suunnitella puutarhan väriteeman perusteella, saada vinkkejä kesä-, kevät-, syys- ja talvipuutarhanhoitoon tai vaikka haluat tutustua uima-altaiden, puutarhan vesiputousten ja suihkulähteiden suunnitteluun. , polkuja ja patioja, Houzzilla on kaikki. Olipa kyseessä istutusideoita tai inspiraatio ulkoiluun ja maisemasuunnitteluun, Houzz on lopullinen kohde kaikille ideoille ja motivaatioille, joita tarvitset nähdäksesi unelmiesi puutarhan toteutuvan.
Puutarha-ajan suunnittelija
Jos et ole ammattilainen tai asiantuntija, jolla on vihreät peukalot, puutarhanhoito voi toisinaan olla ylivoimaista tai hämmentävää. Tietysti, puutarhanhoito ei ole rakettitiedettä, mutta voit aina tehdä jonkinlaisen ohjauksen. Jos mietit, mikä on paras aika istuttaa jokin kasvi tai yrtti tai jos tarvitset opastusta vihannesten kylvämiseen ja istuttamiseen, Garden Time Planner voi varmasti auttaa. Tämä on erittäin hyödyllinen sovellus, joka auttaa käyttäjiä löytämään parhaan ajan yrttien ja vihannesten kylvämiseen, istuttamiseen ja sadonkorjuuseen puutarha-alueensa mukaan. Kaikessa tässä sovellus opastaa sinua näppärän tehtävälistan muodossa puutarha-alueesi sekä kylvö- ja sadonkorjuuaikojen perusteella. Lisäksi sovellus antaa sinulle pääsyn runsaasti tietoa erilaisista kasveista ja yrteistä, linkkejä hyödyllisiin puutarhanhoitovideoihin, säävinkkejä ja paljon muuta. Täydellinen.

Comments are closed.