3 keittiön painajaista, joita sinun on todella vältettävä!

0
20

Okei, unohda nuo kuluneet kliseet, sillä keittiö on todella kodin sydän, ja sinun on parempi muistaa se. Koska ihmiset vetoavat aina tätä paikkaa kohti, ja tähän kaikki hyvät tavarat katoavat. Ajattele täällä valmistettua ruokaa, kulutettua myöhäisillan kahvia ja kaakaota, niin alat saada kokonaiskuvan. Joten miksi jatkamme tee-se-itse-hävikin tekemistä köyhälle huoneelle aina kun tilaisuus tulee? Ehkä ajattelemme, että keittiön ei todellakaan tarvitse näyttää niin upealta tai ehkä se antaa meille lopulta anteeksi. Mutta jos olet saanut tarpeeksesi tuosta järkyttävästä maalista tai keskinkertaisesta lattiapäällysteestä, tässä on luettelo aivan liian yleisistä pöyhkeistä, joita kodin kunnostuspähkinät yleensä päästävät irti keittiöstä. Sinun kannattaa huomioida nämä ja välttää ne jatkossa, jos suinkin mahdollista.
Counter Space
Jokainen upea keittiö tarvitsee paljon toimivaa työtasotilaa, muuten kuinka pystyt luomaan näitä mahtavia ruokia aamulla, päivällä ja illalla? Joten kun aiot päivittää nykyiset kaappisi ja työtasot, harkitse tarkasti uutta tilaa, joka on käytettävissä sen jälkeen. Ajattele käyttää jotain, joka on sekä viehättävä että kestävä, muuten saatat tarkastella painajaisia ​​myöhemmin. Muista, että laitteesi vievät osan tilaa ja yritä varmistaa, että sijoitat ne asianmukaisesti.
Varastointi Painajaiset
Mikään talon huone ei tarvitse yhtä paljon säilytystilaa kuin keittiösi, joten hyllyjä ja kaappeja järjestellessäsi kannattaa miettiä sisältöjä. Sinun pitäisi itse asiassa investoida enemmän tähän areenaan kuin lattia- tai laitevaatimuksiin. Tee luettelo nykyisestä varastostasi ja varmista, että uudet huonekalusi kestävät vähintään tämän määrän. Liian monet meistä ovat vaihtaneet kaapit ja hyllyt vain jäädäkseen runsaiksi varastoiksi, joita ei yksinkertaisesti ole enää minnekään!
Island Design meni pieleen?
Keittiösaarekkeen asentaminen on asia, johon monet meistä pyrkivät, mutta valitettavasti vain harvat meistä todella naulaavat tämän hankalan suunnittelun. Nämä voivat tuoda keittiöösi paljon luokkaa, eikä tiskitilaakaan kannata aivastaa, mutta vain jos teet sen oikein ensimmäisellä kerralla! Monet keittiö-tee-se-itse-harrastajat arvioivat saaren todellisen sijainnin väärin ja päätyvät tilan- ja ohjailuongelmiin. Keskustele keittiön asiantuntijoiden kanssa keittiössä vaadittavasta optimaalisesta virtauksesta ja työskentele sieltä. Jos käytät Torontossa toimivaa korkkilattiayritystä ja kysyt heiltä keittiöösi parhaan saarekkeen koosta, he ohjaavat sinut oikeaan suuntaan. Muista vain, että isompi ei todellakaan ole parempi keittiösaarekkeiden kannalta. Jos olet epävarma, on luultavasti parasta unohtaa sellaisen asentaminen, kunnes sinulla on suurempi paikka.
Okei, tehdään se!
Olemme näyttäneet sinulle kolme vältettävää asiaa, joten lähde liikkeelle ja ilmoita, kun olet valmis!

Comments are closed.