3 loistavaa iOS-sovellusta, jotka auttavat sinua suunnittelemaan unelmiesi puutarhaa

0
16

Aiotko remontoida takapihasi tänä vuonna? Haluatko suunnitella unelmiesi puutarhaa hiljattain ostamassasi uudessa kiinteistössä? Tarvitsetko inspiraatiota ja ideoita täydellisen puutarhan luomiseen? Toki puutarhanhoito on ulkoilua ja tekniikka saattaa olla viimeinen asia, joka mietityttää. Siitä huolimatta tulet yllättymään, kuinka pieni teknologia voi auttaa sinua nostamaan puutarha- tai maisemointiprojektisi ja tehdä siitä myös hauskan! Alla on lueteltu 3 hyödyllistä sovellusta, jotka poistavat puutarhanhoidosta arvailun ja tarjoavat samalla pääsyn suureen viitemateriaaliin sormen napautuksella. Ota selvää.
Maisemantekijän seuralainen
Toki tämä sovellus saattaa tuntua hieman kalliilta, mutta sitten sen sisältämän hyödyllisen tiedon määrä tekee sovelluksesta täysin sen arvoisen. Olitpa innokas puutarhuri tai maisemoija, Landscaper’s Companion on todellakin yksi parhaista seuralaisista. Kirjaimellisesti kuin tietosanakirja kaikkiin puutarhanhoitotarpeisiisi, Landscaper’s Companion on sovellus, joka on täynnä yli 1 400 kasvin massiivista tietokantaa. Puista pensaisiin, monivuotisiin kasveihin, yksivuotisiin, huonekasveihin ja paljon muuta, sovellus kattaa lähes kaikki kasviluokat. Lisäksi se sisältää jopa kattavan tietokannan yli 5000 upeasta kuvasta siltä varalta, että tarvitset visuaalista viittausta. Kuinka siistiä!
Houzz
Jos haluat suunnitella unelmiesi puutarhan, etsi Houzzista kaikki tarvitsemasi inspiraatio ja ideat. Olipa kyseessä mikä tahansa talosi osa, Houzz antaa sinulle pääsyn uskomattoman valtavaan tietokantaan kodin sisustus- ja sisustusideoista. Sen tietokannassa on yli 100 000 hämmästyttävää korkearesoluutioista kuvaa, joten et koskaan jää ilman eeppisiä ideoita unelmiesi puutarhaan. Halusitpa sitten kasvattaa syötävää puutarhaa, suunnitella puutarhaa, jossa on luonnonmukaista maisemaa, tutustua älykkäisiin suihkulähteiden, uima-altaiden, terassien ja polkujen suunnitteluun tai jopa saada vinkkejä kevään, kesän, syksyn ja talven puutarhanhoitoon, Houzz auttaa sinua. . Ulkona asumisesta, istutusideoihin ja maisemasuunnitteluun – Houzz on yhden luukun kohde, jossa voit saada luovuutesi käyntiin. Kun Houzz on rinnallasi, unelmiesi puutarha ei ole kaukana siitä, että se muuttuu todeksi!
Puutarhan kompassi
Tarvitsetko apua päättääksesi, mitä istutat uuteen puutarhaasi? Oletko huomannut lähiympäristössäsi tai työpaikallasi kiehtovia kasveja, joita haluaisit omassa puutarhassasi? Ei hätää, Garden Compass on täällä auttamassa! Garden Compass on fantastinen sovellus, joka auttaa sinua oppimaan lisää kasveista, joita tapaat, ja auttaa sinua myös tunnistamaan kasveja, joita et tunne. Ja varsinkin kun olet perustamassa omaa puutarhaa, on selvää, että haluat tietää, mitä istutat. Garden Compassin avulla voit napata nopean kuvan paitsi mistä tahansa kasvista, myös kaikista kohtaamasi hyönteisistä, tuholaisista tai kasvisairauksista, ja sovellus tunnistaa sen puolestasi! Garden Compassin tietokannassa on yli 1000 upeaa kuvaa, joten se on ilmainen sovellus, joka kannattaa ladata! Todella hyödyllinen.

Comments are closed.