3 tee-se-itse-kaveria, jotka iOS-älypuhelimesi haluaa tavata!

0
95

On kolme pientä kirjainta, jotka voivat saada pelon asunnonomistajien sydämiin kaikkialla maailmassa, ja ne kirjoitetaan – D-I-Y! Älä erehdy, avioliitot ovat pilalla, sodat on hävitty ja jopa outo murha on tapahtunut vain siksi, että yksi näistä kodinparannusprojekteista on mennyt pieleen. Ja surullista on, että useimmat näistä onnettomuuksista voitaisiin välttää pienellä suunnittelulla ja kovalla työllä. Joten olemme päättäneet säästää muutaman kumppanuuden esittelemällä teille kaikille 3 pientä ihmettä aina upeasta Apple Storesta. Jokaisella näistä on muutamia fiksuja temppuja hihoissaan, ja olemme tarjonneet puolueettoman arvion luettavaksi. Joten jos aiot kääriä omat hihat ja irrottaa työkalulaatikon, suosittelemme, että käytät muutaman minuutin lukea nämä ensin!
Screwfix Toolbox, Screwfix Direct Limited – ilmainen
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, kukapa ei toivoisi taikatyökalupakkia jossain vaiheessa tee-se-itse-projektinsa aikana? Tämä paha poika ei ehkä pysty jäljittelemään Harry Potteria, mutta se on paljon hyödyllisempi ja paljon vähemmän ärsyttävä! Screwfix Toolbox poistaa kodinparannusprojektien arvailut ja korvaa sen tarkkuudella, jota me kaikki tässä skenaariossa kaipaamme. Saat projektin kustannuslaskurin, jonka avulla voit laskea tarkalleen, kuinka paljon joudut käyttämään. Syötä vain kohdehuoneen mitat, materiaalikustannukset ja olet valmis! Suosittelemme, että kaikki tee-se-itse-oppilaat kokeilevat tätä kauneutta ennen kuin he käyttävät penniäkään seuraavaan maalipurkkiin.
DIY Cement by Lafarge Cement UK – ilmainen
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Kaikki nauttivat mukavasta makaamisesta, ja puhumme täällä sementistä, jos mietit! Ongelmana on, että niin harvat meistä ovat todella hyviä sekoittamaan tätä tavaraa ja tulokset ovat yleensä hyvä vain wc: lle, tavallaan sanottuna! Joten miksi et lataa DIY Cementiä ja katso kuinka hienoa sekoitus ja asettelu todella voisivat olla? Täällä on enemmän opetusohjelmia kuin uskotkaan, ja ne ovat kaikki huippuluokkaa! Aidon kiven edmontonin fanit saavat huiman heti, kun he ovat oppineet perusasiat, ja me uhmaamme ketään olemaan nauttimatta työnsä saalista – aivan mahtavaa!
LG Harris & Co Ltd:n sisustusneuvoja – ilmainen
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 3.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Mitä voit sanoa tästä mahtavasta sovelluksesta, jota ei ole jo sanottu? Lataa se itsellesi ja katso, kuinka taika säteilee omaan DIY-maailmaasi – Sublime!
Oletko valmis kiirehtimään?
Olemme tarjonneet sinulle 3 mahtavaa DIY-sovellusta, joten tee meille palvelus ja kerro meille, kuinka mahtavia ne ovat!

Comments are closed.